Visualistina olen taikuri.

Palvelen asiakkaiden tarpeita yksilöllisesti luoden elämyksiä myymälään. Oikeastaan voisi sanoa, että olen taikuri ja saan tuotteet elämään. Visualistina olenkin visuaalinen moniosaaja ja huolehdin, että näyteikkunat ovat houkuttelevia, esillepanot myyviä ja koko myymäläympäristö on kaunis ja helppo hahmottaa. Onnistuneella suunnittelulla ja visuaalisella toteutuksella luon myymälään elämyksellisiä asiakaskokemuksia.

Autan toki mielelläni myöskin some- markkinoinnissa, kuvausjärjestelyissä, verkkokaupan visuaalisessa markkinoinissa sekä ohjaan ja koulutan myymälähenkilökunnan visuaalisen maailmaan saloihin.

Myymäläsuunnittelussa on tiedettävä,

mitä tarkoittaa- kaupallinen tilanhallinta.

Myymälänsuunnittelussa on oltava luova ja täytyy hyvin sisäistää, mitä tarkoittaa kaupallinen tilanhallinta. Jos olet uudistamassa, tekemässä pientä remonttia tai suunnittelet kokonaan uutta myymälää, niin älä epäröi ottaa minuun yhteyttä. Suunnittelen ja toteutan sinulle ammattitaidolla upean ja juuri sinulle sopivan myymälän.

Lopuksi teen sinulle henkilökohtaisen visuaalisen markkinoinnin käsikirjan, jota selaamalla saat huikeita ideoita esillepanoihin ja vinkkejä erilaisiin myymälätapahtumiin sekä kamppanjoihin.

X