Kodin pieni sisustusinspiraatio verkossa.                                                     

Olohuoneesi on ihana, mutta sinusta tuntuu että jokin puuttuu tai ei ole kohdallaan. Huomaan, että olohuone kaipaa pientä muutosta ja tärkeintä lopputuloksessa tulisi olla, että kukin kaluste on mieluinen ja että kalusteiden sijoittelusta syntyy yhtenäinen uusi tunnelmallinen kokonaisuus.

Pienen sisustusinspiraation verkkopalvelun sisältö koostuu siis asiakkaan tarpeesta ja toiveesta pientä muutosta kohtaan.

Kodin sisustusinspiraatio verkossa huone kerrallaan. 

Sisustussuunnitelma huone kerrallaan on sopiva silloin kun olet juuri muuttanut, remontoinut, kyllästynyt tai muuten vain haluat uudistusta tai piristystä valittuun huoneeseen. Sisustusinspiraatio huone kerrallaan sisältää kokonaisuuden, joka koostuu koko tilan hallinnasta. Kiintokalusteiden oikeaan valintaan vaikuttaa käytettävyys, mukavuus ja visuaalisuus tilan suhteen. Pintamateriaalit luovat perustan kokonaisuudelle ja kun siirrymme värisuunnittelun pariin, nousee esiin tunnelma, kalusteet, tekstiilit ja sitten olemmekin jo lähellä lopputulosta. Onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttavat myös valaistus ja herkulliset yksityiskohdat.

”Sisustussuunnittelua huone kerrallaan”- verkkopalvelun sisältö koostuu sinun valitsemasta huonetyypistä ja siihen asetetuista toiveista. Tässä minun sähköposti osoite, jos tykkäsit tästä sisustusinspiraatiosta ja haluat kysyä lisää käytännön asioista:  anna.brykner(a)fumi.fi

X